Kontaktlinser

Kontaktlinser

Synundersökning ↗

Här kan du snabbt och enkelt boka tid hos oss via vårt bokningsformulär.

Endagslinser↗

Om du prioriterar enkel skötsel och en flexibel vardag så är endagslinser för dig…

Månadslinser↗

Månadslinser används i 4 veckor innan de kastas.

Vilken typ av lins passar dig?

Endagslinser
Om du prioriterar enkel skötsel och en flexibel vardag så är endagslinser för dig. Det är så enkelt som att bryta förpackningen, sätta in linserna och njuta av en tydlig omvärld utan besvär. Skulle du tappa en lins under t.ex. en sportaktivitet så är det inte svårare än att öppna en ny endagslins och sätta in en ny.

14-dagars linser
Denna typ av lins används i 2 veckor innan de kastas. De är enkla att sköta och kräver endast lite linsvätska för att fungera. De sätts in på morgonen och du tar ut dem när du går och lägger dig. Du lägger de då i en linsbehållare med linsvätska och kan sedan nästa dag använda dem på nytt.

Månadslinser
Månadslinser är en typ av kontaktlinser som är utformade för att användas under en längre tidsperiod, vanligtvis en hel månad, innan de behöver bytas ut. Likt 14-dagars linser är de tillverkade av material som tillåter syre att nå ögat och är utformade för att vara bekväma att bära under en längre tid. Du hanterar månadslinser på samma sätt som 14-dagars linser, men månadslinser kan du använda i 4 veckor istället för 2 veckor.

Kom i kontakt med oss

Boka en tid redan idag